Monday, November 9, 2009

Aku Suka Gila

Bukan aku nak jadi gila..cuma nak cakap yang aku suka psychology disorder @ sakit2 jiwa segala..aku baru je abis exam tu tadi...alhamdulilah aku dapat menjawab dengan behnya sambil menggoyang2kan kaki tanpa perlu menggaru kepala yang tidak berkutu seperti selalu. jawap bapak beh tapi resultnya tatau ler lagi. harap2 dapat result yang bagus ler. gitu...

aku kat library nih. baru pas study tok subjek esok lak. konsultasi...tapi sempat lagi amik kesempatan mengapdet blog disebabkan oleh intenet yang laju tahap babeng. agak bosan study tok subjek ni sebab notanya yang tak bapa lengkap. menguap2 dah aku baca. nasib tak kena narcolepsy @ serangan tido secara tetiba je...lagipun kalau kita tak minat dengan satu2 subjek tu, baca nota yang 5 helai pon rasa lama berbanding baca buku yang kita minat...macam buku orang gila tu, aku leh baca sambil bersiul-siul & makan keropok lagi. tak pulak aku rasa stress. gamaknya aku memang suka dengan gila-gila ni kot.

Walau bagaimana pun, aku dah abeh dah baca nota konsultasi & dah tak sabar nak tunggu sok. harap2 buleh la jwp dengan glemernya..amin

2 comments:

~:|:sara:|:~ said...

chaiyok!! chaiyok!!

AFITI said...

aku tau ko ni gila sebenarnya..tjumpa blog mu ni...aku gelak bila baca..smapi nak gila bc belog org gila..kahkahkah