Monday, October 26, 2009

Majlis Perpisahan Pelajar Sem Akhir Upsi

Aku sebagai salah seorang dif2 kehormat telah dijemput datang ke mjlis tersebut. majlis tu sebenarnya dianjurkan tok budak2 sem akhir yang menetap kat kolej aminuddin baki, upsi. So tima kasih la yer sebab meraikan kami. Tema baju malam ni adalah batik. Aku dah la takde baju batik. Kalau aku pakai singlet & kain batik macam kt tepi swimming pool tu mau pensan lak pengetua aku...uhukk.

Banyak la jugak persembahan malam ni. Antaranya adalah beberapa buah lagu yang disampaikan oleh dak2 band kab, dikir barat, persembahan dari halim yazid..orang Kelantan wajib kenal, n perkara yang wajib ada lam sesebuah majlis yakni tayangan montaj yang ada muka aku. Hehehe.

Baju aku malam ni over sikit berbanding orang len. Nak wat caner kan..i memang over pon . hahaha. Siap kena sorak waktu nak g amik adiah. Cis..terasa seolah2 daku johan ratu kebaya lak. Biaq la aku pasan…ada aku kesah..even I ratu kebaya pon, I dah ada laki ok. So takyah nak ngorat2. Terimalah gambar2 pasan dariku..layan…

sebelum g wajib posing dl
sesampai lak perlu mgmbil bukti yg aku dtggmbar bersama budak ini harus ade ler kanaku bersama hadiah yang match ngn bjunak tayang banner jabbersama senjata masing2 iaitu pistol n kayusapa ckp gdis ayu x leh men gitar..cewahh

akhir skali..trimalah gmbr pling over abad ini....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
gmbr aku pas wat prsembhn

4 comments:

su_hana said...

kahkahkahkahkahkah!!!!!!!!!!!!! lawak tahap giler babeng tol lah ekau neh,,x sangka ko betul2 letak pic yg paling last tuh kt ctu ekk,, wakakakka,,memang lawak tak boleh blah!! :D

~:|:sara:|:~ said...

muhahaha...tergolek²...
siot jerk pix...lalala

Miss_Eida said...

mujur aku x pakai kain belah malam 2..hahaha

awa said...

kalo pakai kain belah lagi ayu la u..
auuuu...suke mak!