Friday, August 28, 2009

Aktiviti d hujung mggu...any idea?

wahahaha...setelah aku brjaya mencipta rekod peribadi x lekat kt bilik slama 7 kali brturut2 akhirnya mggu ni aku brjaya melepakkn diri kt bilik slama 4 ari ngn jayanya. tp mcm sadisla plak lepak kt bilik ujung mggu ni. mst aku bosan. yela ramai mmbr2 yg blik kpg @ outing ke kl. kwn aku si su lak de program kt umh ank yatim. x de mmbr nk ajak g psr mlm. aiyark musan. aku rs aku nk study la mggu ni. ok x? rsnya cadangan aku sungguh bernas skali. ahaks..asgmnt yg tggl skang ni lak asgmnt group..so x leh la nk wat lg..tggl 2 je lg. pastu aku dh leh fokus spenuhnya pd tesis aku. nk collect data n analisis data tu gune pearson r. cane tah...x pe nnt aku suh mmbr aku ajar.

x sbrla nk pulak nk tggu mggu dpn..nk g brbuka pose ngn mmbr aku. dh lame sgt x brkumpul suma 5 org. slalunya mst ade je sorg yg x leh nk join. (aku ler tu). pastu soknya nk brbuke pose kt umh pkwe aku..sogan la plak den..ahuii..ha sapa ade idea beh apa aktbiti yg aku leh wat ujung mggu ni?

2 comments:

~:|:sara:|:~ said...

Xtbt yg bgs di buat dikala ujung minggu adalah:-

berkelah@mandi sg!
sure terbatal trs pose..hahaha

shopping la oii..beli baju raye memanyak!hahaha

lepakking atas tilam smbl isap jari kaki...zZzZz..hahaha

surf tenet smp muntah!!hohoho

xpn paling cikai, bt la amal jareah..p cabut rumbut dpn hostel ang tu...hahaha

*aku tak sabo nak jumpe next week!tempat mkn tak carik lg...pe kata kita p serbu umah faris ramai²..wakakaka

Miss_Eida said...

hahahaha...cun gak tuh..wat lak cam umh sndiri. pas mkn trus blik..sah la aku kna reject pastu. hahaha...beh gak shoping raya. tp mslhnya duit x dak ni yg x bpa nk beh...x pala.jnji bju itam wjib kn beli. leh la kita mnayang sakan d mjlis kawin yg wat kt dewan gitu. ahaks